Vælg en side

Persondatapolitik & Cookies

Hvem er vi

 

www.bønnespiren.dk og www.bringbag.dk/shop er hjemmesiden bag Bønnespiren v/Britta Culmbach Gyldenklev, som er en alsidig helsekostforretning i Esbjerg midtby.

Vi kan kontaktes på info@gyldenspiren.dk eller på tlf. 75136033 

Adresse: Torvegade 37, DK-6700 Esbjerg

 

CVR: 31791286

 

 

Introduktion

 

Når du besøger vores website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

 

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

 

Nødvendige:

Navn: wc_cart_hash_#
Formal: Indeholder oplysninger om indkøbskurven som helhed og hjælper WooCommerce med at vide, hvornår indkøbskurvens data ændres.
Udbyder: bringbag.dk
Type: HTML
Udløb: Vedvarende
Data sendes til: Danmark

Navn: wc_fragments_#
Formal: Gør, at indkøbskurven kan opdateres, uden at selve hjemmesiden opdateres.
Udbyder: bringbag.dk
Type: HTML
Udløb: Session/efter besøget
Data sendes til: Danmark

Marketing: 

Navn: NID
Formal: Registrerer et unikt ID, der identificerer brugerens enhed ved tilbagevendende besøg. ID’et anvendes til at målrette annoncer.
Udbyder: google.com
Type: HTTP
Udløb: 6 måneder
Data sendes til: USA

 

 

Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmelighed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.

 

 

Indlejret indhold fra andre websteder

 

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

 

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

 

 

Personoplysninger

 

Generelt

 

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet. Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med køb.

 

 

Sikkerhed

 

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Besøgendes kommentarer kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste.

 

Når du handler på www.bønnespiren.dk (www.bringbag.dk/shop) har vi sørget for, at dine data er beskyttet og krypteret.

 

 

Formål

 

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev eller levere et køb til din adresse. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Personlige data oprettes ikke kun hvis der inteagereres med webstedet. Personlige data bliver også genereret fra tekniske processer, såsom kontaktformularer, kommentarer, cookies, analytics og tredjeparters indlejringer.

 

 

Kommentarer

 

Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

 

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

 

 

Medier

 

Hvis du uploader billeder til webstedet, så bør du undlade at uploade billeder med indlejrede lokalitetsdata (EXIF GPS) inkluderet. Besøgende på webstedet kan downloade og udtrække alle lokalitetsdata fra billeder på webstedet.

 

 

Kontaktformularer

 

Når du benytter kontaktformularen, indsamler vi dit navn og din e-mailadresse.

 

Vi beholder kontaktformularindsendelser indtil henvendelsen er besvaret og eller indtil sagen er afsluttet med henblik på kundeservice. Vi bruger ikke den indsendte information til markedsføring.

 

 

Periode for opbevaring

 

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.

 

 

Videregivelse af oplysninger

 

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering. Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

 

Hvem vi deler dine data med

 

Som standard deler WordPress ikke noget persondata med nogen.

 

Når du gennemfører en betaling på hjemmesiden, deles dine data med Nets og Bambora (/ePay). Se deres privatlivspolitik her:

 

Nets: https://www.nets.eu/Pages/Nets-DanID-%E2%80%8Bprivatlivspolitik.aspx

 

Bambora: https://www.bambora.com/en/ca/privacy-policy/

 

 

 

Hvilke databrudsprocedurer vi har på plads

 

Vi har sikret os at kun få, udvalgte medarbejdere har adgang til data via hjemmesiden og at interne passwords jævnligt opdateres for at mindske risici for at uvedkommende kan få adgang til disse data.

 

 

Indsigt, klager og dine rettigheder

 

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@gyldenspiren.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Hvis du har en konto på dette websted, eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

 

 

Informationer som vi samler og gemmer

 

Når du besøger vores webshop, vil vi spore:

 

Varer som du har set: Vi vil bruge denne information til eksempelvis at vise dig varer, som du har set for nylig.

Lokation, IP-adresse og browsertype: Vi vil bruge disse informationer til formål såsom beregning af moms og forsendelse.

Leveringsadresse: Vi vil anmode dig om at indtaste denne, så vi eksempelvis kan beregne forsendelsesomkostninger inden, du afgiver en ordre, og sender dig ordren. Endvidere så varerne kan sendes til dig.

Vi bruger også cookies til at holde styr på indholdet i kurven, mens du bruger vores webshop.

 

For mere information om cookies, se afsnittet, Cookies.

 

Når du køber varer af os, vil vi bede dig om at give os information, der omfatter dit navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, e-mailadresse, telefonnummer, kreditkort/betalingsinformationer og valgfri kontoinformation som brugernavn og adgangskode. Vi vil bruge denne information til formål såsom til:

 

Sender dig information om din konto og ordre

Svar på dine henvendelser og forespørgsler, herunder refunderinger og klager

Behandle betalinger og forhindre svig

(Opsætte din konto til vores webshop)

Overholder alle juridiske forpligtelser, som vi har, såsom beregning af moms og gebyrer

Forbedre vores tilbud i webshoppen

Sender dig markedsføringsbeskeder, hvis du vælger at modtage dem.

Hvis du opretter en konto, vil vi gemme dit navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer, som vil blive anvendt til at udfylde indtastningsfelter ved bestilling af ordrer fremover.

 

Generelt gemmer vi information om dig så længe, som vi har behov for informationen til de formål, for hvilke vi indsamler og bruger informationerne, og vi er ikke juridisk forpligtet til at fortsætte med at gemme dem. F.eks. vil vi gemme ordreinformationer så længe det er krævet ifølge regnskabsloven i forhold til moms og regnskab. Dette inkluderer dit navn, e-mailadresse samt faktureringsadresse og leveringsadresse.

 

Vi vil også gemme kommentarer og anmeldelser, hvis du ønsker at tilføje dem.

 

 

Hvilke medarbejdere der har adgang

 

Medarbejdere har adgang til informationen, som du giver os. F.eks. har administratorer såvel som webshopledere adgang til:

 

Ordreinformation såsom hvad der blev købt, hvornår det blev købt og hvortil, det skulle sendes, og

Kundeinformation såsom dit navn, e-mailadresse samt information om fakturering og forsendelse.

Vores medarbejdere har adgang til denne information for at kunne gennemføre ordrer, håndtere refunderinger og supportere dig.

 

 

Hvilke informationer vi deler med andre

 

Vi deler information med trediemandsfirmaer, som hjælper os med at håndtere vores ordrer og services til dig; for eksempel Nets og Bambora for at kunne gennemføre betalinger.

 

Endvidere deles information med forsendelsesfirmaer, som kan variere.

 

 

Betalinger

 

Vi modtager betalinger via Bambora. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til Bambora, inklusive information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

 

 

Udgiver

 

Websitet ejes og publiceres af:

 

Bønnespiren v/Britta Culmbach Gyldenklev

Torvegade 37

6700 Esbjerg

Telefon: 75 13 60 33

Email: info@gyldenspiren.dk

 

 

 

 

 

 

 

Kilde: minecookies.org & WooCommerce

 

 

0