Nem, hurtig cashew-creme

Cashew-creme


Kan bl.a. bruges til at smøre på brød og er specielt lækker på ristet brød med frisk eller stegt snackpeber/peberfrugt.


Det skal du bruge
• 2 dl cashewnødder (ca. 120 g)
• 1 dl vand
• 1 fed hvidløg
• En knivspids salt

Fremgangsmåde
Blend alle ingredienser med en stavblender indtil du opnår din foretrukne konsistens.


Hvis du gerne vil have en tykkere creme, tilsæt da lidt flere cashewnødder eller lidt mindre vand – og omvendt hvis du vil have en tyndere creme, for eksempel til dressing.


Du kan sagtens tilføje mere hvidløg, chili, eller andet, hvis du vil have den stærkere.

Linsedeller, set i butikken

Bring Bag opskrift på linsedeller

Mads Bos Mandelmælk

Mads Bo Mandelmælk

Det skal du bruge
• 100 g mandler
• ½ l vand
• 3 tørrede figner eller en spsk honning

Fremgangsmåde
Kom alle ingredienser i blenderen og blend 2-3 minutter. Filtrer mælken, eller drik den som den er.

Daddelkugler, set i butikken

Bring Bag opskrift på dadelkugler

Lyn-hummus, set i butikken

Bring Bag opskrift på hummus